Kaas is niet vegetarisch!

Een waarschuwing voor alle vegetariërs en mensen die vanuit de geloofsovertuiging geen vlees eten! De meeste kazen zijn niet vegetarisch! Er wordt bij het dikker maken van de kaas namelijk stremsel uit de maag van geslachte kalveren gebruikt. Let dus op de ingrediënten. Als hier stremsel op staat is de kaas niet vegetarisch. (meer…)