Recept: eiersalade

Eiersalade kan je natuurlijk gewoon in de winkel kopen. Dit is vaak echter niet heel gezond door de vele toevoegingen van kleur- geur- en smaakstoffen. Zo’n kant en klare eiersalade is vaak nog minimaal een maand houdbaar. Dat kan natuurlijk niet puur natuur zijn. Probeer eens een verse eiersalade! Vermoedelijk wil je daarna niks anders meer. Hier vind je een simpel maar toch lekker recept. De eiersalade moet wel binnen drie dagen worden geconsumeerd.

Ingrediënten:
-6 eieren
-ui
-4 eetlepels mayonaise
-peper en zout

Bereidingswijze:
1. Kook de eieren hard.
2. Snijd de ui zo klein mogelijk.
3. Prak de gekookte eieren met een vork fijn.
4. Voeg de mayonaise, gesneden ui en de peper en zout toe.
5. Meng het geheel goed.

Lees ook:



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *