Recept: brownies

Brownies zijn heerlijk. Op elk moment van het jaar. Toch zijn ze een stuk lekkerder wanneer je ze zelf bakt en eet wanneer ze nog warm zijn! Probeer dit recept eens!

Ingrediënten voor 16 brownies:
-4 eieren
-150 gram pure chocolade
-150 gram roomboter
-125 gram suiker
-125 gram lichtbruine basterdsuiker
-zakje vanillesuiker
-150 gram zelfrijzend bakmeel
-halve theelepel zout
-bakvorm

Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
2. Doe de chocolade en roomboter in een pan en laat deze op laag vuur smelten.
3. Voeg de suiker, lichtbruine basterdsuiker, vanillesuiker, zout en het zelfrijzend bakmeel toe en meng dit goed.
4. Voeg de eieren toe en meng deze goed.
5. Doe het beslag in een bakvorm.
6. Bak de brownies 30 minuten in de oven.